Homepage

Welkom bij Atelier Ingrid Bastiaan

Atelier Ingrid Bastiaan is een atelier waarbij u zowel eigen kunst kunt (leren) maken, als mijn kunst kunt bezichttigen en kopen.

Mijn kunst bestaat voornamelijk uit intuïtief expressionistische schilderijen. Daarnaast maak ik ook conceptuele kunst, pentekeningen en kunst in opdracht.

Uw eigen schilderijen maken kan middels workshops of lessen, waarbij alles is inbegrepen (doek, verf en andere materialen en koffie/thee). Ook kunnen er (gast)lessen worden gegeven in de groepen 6,7 en 8 van de basisschool. Nieuw dit jaar is dat ik workshops op thema heb gepland. De informatie hierover staat op deze website. Hiernaast kunt u ook terecht voor personeels-, vrijgezellen-, vrienden- en kinderfeestjes.

Ook nieuw dit jaar: een inloopochtend voor mensen die al wat schilderervaring hebben en dus geen echte lessen meer nodig hebben, maar het gezelliger vinden om in klein groepsverband te schilderen. Op iedere eerste en laatste woensdagochtend van de maand (met uitzondering van feestdagen en vakantieperioden) tussen 10:00 en 11:30 uur is mijn atelier hiervoor open. Koffie en thee staan klaar, je hoeft alleen je eigen schilderspullen mee te nemen. Kosten € 5,00 per keer.

De dagen en kosten van de workshops staan vermeld op deze website.

Opgave kan via mail@ingridbastiaan.nl of bel 038 – 376 53 43.